З професійним святом – Днем юриста!

08.10.2024

Вельмишановні правники!

8 жовтня ми святкуємо День юриста. Ця дата особлива для кожного, хто пов’язав своє життя з такою почесною і нелегкою справою.

Обрання професії правника – це вибір шляху справедливості, відданості, цілеспрямованості. Вам належить провідна роль у процесі формування правової культури, захисті прав і свобод людини. Саме від вашої щоденної діяльності значною мірою залежить укріплення правового фундаменту України як європейської держави, запровадження реформ, удосконалення законодавства, підвищення правової культури суспільства.

Вже третій рік в надскладних  умовах повномасштабної військової агресії кожен з вас на своєму місті мужньо тримає юридичний фронт. Ви не залишили професію та виконуєте свої професійні обов’язки під час постійних повітряних загроз, обстрілів, іноді без світла та зв’язку. Для кожного українця ви є надією на можливість відстояти свої права, честь, гідність та справедливість.

Дякую кожному з вас за вашу щоденну та самовіддану працю. Нехай множаться Ваші добрі справи, здійснюються найкращі плани та задуми, а вірне служіння обраній професії, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу!

Бажаю вам миру і злагоди, міцного здоров’я, благополуччя та достатку, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я торжества Справедливості, на благо України і нашого народу!

Зі святом, шановні колеги! Разом до Перемоги!

 

З повагою,
Президент НАПрН України Володимир ЖУРАВЕЛЬ

 

Поділитися: