З Міжнародним жіночим днем!

08.03.2024

Щороку 8 березня у світі відзначають Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Ми вшановуємо, цінуємо та дякуємо вам, шановні жінки, за вашу силу, відважність, рішучість та наполегливість, за вашу боротьбу та захист заради миру та Перемоги нашої держави. Ваші досягнення без перебільшення є цінними для кожного з нас, адже важко уявити розвиток особистості, професії, науки без участі жінки. В ці складні часи ви продовжуєте демонструвати свої професійні здібності, самовіддану та сумлінну працю, стійкість та незламність на благо процвітання нашої незалежної та єдиної України.

Наше особливе захоплення і безмежна вдячність Захисницям України, які в лавах Збройних сил України і підрозділах територіальної оборони боронять нас від агресора. Ви сильні, рішучі, сміливі, непохитні, витривалі і водночас добрі, ніжні і чарівні.

Бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, добра і любові, весняного настрою, миру, наукових та творчих досягнень. Нехай ваші діти зростають у мирній, квітучій Україні, а ваші серця будуть зігріті теплом, любов’ю та повагою рідних і близьких. Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, з якими не будуть страшні жодні незгоди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, блиском в очах, передчуттям радості, впевненістю і душевним спокоєм.

З повагою,
Президент НАПрН України Володимир Журавель

Поділитися: