З Днем Збройних Сил України!

06.12.2023

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Від імені Національної академії правових наук України та від себе особисто щиро вітаю зі святом – Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає наш мир та спокій.

Збройні Сили України – справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах повномасштабної війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. Наша армія – це сила, надійний щит, віра і любов, опора та наше майбутнє – мирне та процвітаюче, адже стійкість Української армії – запорука міцності Української державності.

Сьогодні ми дякуємо всім тим, хто обрав нелегкий шлях військовослужбовця заради щасливого і вільного майбутнього наших дітей, прийдешніх поколінь. Тим, хто мужньо б’ється за нашу свободу у всіх родах наших військ.

Ми також дякуємо та схиляємо голови перед пам’яттю Героїв та Героїнь, які віддали своє життя за Україну. Вони назавжди в наших серцях, їх подвиг назавжди в нашій пам’яті…

Шановні наші захисники та захисниці! Бажаємо Вам миру та злагоди, міцного здоров’я, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, невичерпної енергії, відваги у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З глибокою повагою та вдячністю,
Президент НАПрН України Володимир Журавель

Поділитися: