З Днем Захисників і Захисниць України!

01.10.2024

Від імені Національної академії правових наук України та від себе особисто щиро вітаю з Днем Захисників і Захисниць України!

Сьогодні ми не святкуємо, а вшановуємо пам’ять наших славних пращурів і нинішніх Героїв та Героїнь нашої Батьківщини, які самовіддано виборюють право українського народу вільно жити на рідній землі в умовах жорстокої війни росії проти України.

Пам’ять про власних героїв, єдність переконань та прагнення до свободи – це той фундамент, який дозволяє вистояти українцям у складні часи. Важливо завжди цінувати подвиг патріотів, які захищають суверенітет і незалежність нашої держави.

Дякуємо усім, хто на суші, у воді та в небі захищає територіальну цілісність країни, боронить рідну країну від загарбників та звільняє українські землі! Ваш подвиг, самовідданість і жертовність бережуть життя мільйонам українців і дарують майбутнє нашім дітям. Нехай цей священний день принесе Вам натхнення і силу для подальших зусиль у забезпеченні безпеки і процвітання нашої неньки України. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці постійно оберігає Вас!

Бажаю всім міцного здоров’я, незламної волі, витримки, успіхів у всіх справах, мирного неба, незгасимої енергії та твердої віри в Перемогу і світле майбутнє нашої Української держави!

Шана і слава Захисникам і Захисницям України та вічна пам’ять вам, наші небесні воїни світла української нації.
Слава Україні!

З глибокою повагою,
Президент НАПрН України Володимир ЖУРАВЕЛЬ

Поділитися: