З Днем Державного Прапору
та Днем Незалежності України!

23.08.2024

Шановні Українці! Від щирого серця вітаю вас із визначними святами – Днем Державного Прапору та Днем Незалежності України!

День Державного прапора та День Незалежності України – це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю й боролися за державність.

33 роки тому наш народ зробив рішучий поворот у своїй історії, обравши шлях самостійного розвитку держави. З цього дня ми почали будувати нову Українську Державу, засновану на принципах демократії та партнерства. Цей день символізує міць і велич України, національне єднання й спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини.

Сьогодні боротьба за незалежність Української Держави все ще триває. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність і мета обраного нами шляху – це встановлення миру та процвітання нашої держави, створення сприятливих умов добробуту для українського народу в цей час важких випробувань.

Щодня наша країна втрачає своїх кращих синів та дочок у війні проти російської агресії. Низький уклін кожному, хто захищає неньку Україну ціною свого життя та здоров’я.

Тож кожному бажаю незламної віри в щасливу долю України, втілення задумів та перспектив задля розбудови рідного краю. Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З глибокою повагою,
Президент НАПрН України Володимир ЖУРАВЕЛЬ

Поділитися: