З Днем Державного Прапора України!

23.08.2023

Шановні Українці!

Щиро вітаю Вас із національним святом – Днем Державного Прапора України!

Ця визначна дата навіки ввійшла в історію нашої держави, започаткувала нову епоху в житті українського народу, закріпила вікові прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Для нас, українців, одним із таких символів є звитяжний синьо-жовтий стяг. Мить, коли підіймається Державний Прапор та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Прапор говорить мовою наших сердець. Його благородні синій і жовтий кольори завжди уособлювали миролюбство та ратну працю мільйонів українців.

Нині ж наш двоколор виконує важливу для української нації функцію – слугує духовним оберегом для воїнів-захисників, які боронять Україну від російського агресора, який посягнув на найголовніше – нашу волю та свободу.

Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє нашої держави. Переконаний, що вороги України зазнають поразки! Впевненості у перемозі нам додають подвиги минулих поколінь, наша героїчна історія й сьогодення.

Нехай цей святковий день наповнює ваші душі патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього, а кожен день буде сповнений здоров’ям, радістю, теплом і новими здобутками на славу рідної України! Від усього серця бажаю нашої Перемоги, мирного неба, злагоди та душевної гармонії.
Слава Україні! Разом до Перемоги!

З глибокою повагою,
Президент НАПрН України Володимир Журавель

Поділитися: