Вітаємо з ювілеєм дійсного члена (академіка) НАПрН України Кузнєцову Наталію Семенівну!

04.04.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає зі славним ювілеєм Кузнєцову Наталію Семенівну, відомого цивіліста, дійсного члена (академіка) Національної академії правових наук України, доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії у галузі науки і техніки!

Упродовж багатьох років напруженої праці Ви, шановна Наталіє Семенівно, здобули беззаперечний авторитет і повагу серед колег та широкого наукового загалу. Як академік-секретар відділення цивільно-правових наук, віцепрезидент Академії та керівник Київського регіонального центру НАПрН України Ви забезпечили підвищення авторитету Національної академії правових наук України та зміцнення її наукового потенціалу, зробили вагомий внесок у державотворчу, наукову та громадську діяльність.

Вас завжди супроводжують невичерпна творча енергія, велика завзятість і цілеспрямованість у досягненні наміченої мети, а Ваш величезний науковий та педагогічний талант, великі організаторські здібності спрямовані на розвиток освіти і науки, підготовку нової української освіченої та високопрофесійної молоді. Тисячі випускників вдячні Вам за цікаві й змістовні лекції, де притаманні теоретична глибина та зразкове методичне викладання.

Вітаючи Вас, шановна Наталіє Семенівно, із знаменною подією у Вашому житті, зичимо міцного здоров’я, щастя, благополуччя та мирного неба. Нехай і надалі Ваша невтомна праця буде щедрою на життєдайні плоди, а все краще, що зроблене Вами, матиме розвиток та продовження в ім’я процвітання України та її правничої науки!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: