Вітаємо з ювілеєм дійсного члена (академіка) НАПрН України
Ківалова Сергія Васильовича!

01.05.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження Ківалова Сергія Васильовича, керівника Південного регіонального наукового центра НАПрН України, дійсного члена (академіка) НАПрН України та НАПН України, члена президії НАПрН України, президента Національного університету «Одеська юридична академія», доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України!

Шановний Сергію Васильовичу, Ви є прикладом сучасного, мудрого керівника, вмілого організатора, справжнього лідера, талановитого педагога і вченого. Ваш найвищий професіоналізм, безмежна відданість справі, працьовитість та наполегливість завжди були спрямовані на розвиток правничої освіти і науки, підготовку фахівців-юристів та наукових кадрів. Ви пройшли вагомий та гідний шлях, що дало змогу досягти значних успіхів у науковій та педагогічній діяльності, здобути шану й повагу серед колег та студентства. Багатьом поколінням Ви подарували щасливий квиток в успішне професійне життя! Нехай Ваш подальший шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Бажаємо Вам міцного здоров’я і благополуччя, щедрої долі та щастя, творчої наснаги, здійснення мрій та сподівань! Нехай на життєвому шляху Вас супроводжують добрі люди, які допомагатимуть у реалізації планів та втіленні мрій! Миру й злагоди Вам, Вашим рідним та близьким!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: