Вітаємо з ювілеєм дійсного члена (академіка) НАПрН України Бауліна Юрія Васильовича!

02.09.2023

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження Бауліна Юрія Васильовича – академіка-секретаря відділення кримінально-правових наук Національної академії правових наук України, дійсного члена (академіка) НАПрН України, професора кафедри кримінального права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, видатного українського вченого та дослідника в галузі кримінального та конституційного права, доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України!

Шановний Юрію Васильовичу, наукова спільнота знає Вас як талановитого керівника й організатора, громадського діяча, вченого і педагога, який протягом значної частини свого життя здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі права. Ваш невичерпний запал, працьовитість, мудрість, рішучість та вольовий характер, і в той же час відкритість та людяність заслуговують на щиру повагу. Ви – справжній лідер, відомий учений, мудрий наставник, душевна і щира людина.

Будучи взірцем наполегливості і працьовитості для своїх колег і студентів, педагогом за покликанням, Ви пройшли гідний поваги трудовий шлях, багато років якого пов’язані з Національною академією правових наук України. Ваші творчі сили, енергія, величезний науковий і педагогічний талант завжди були спрямовані на розвиток юридичної освіти і науки, підготовку висококваліфікованих юристів та наукових кадрів.

У цей святковий день щиро зичимо Вам міцного здоров’я, миру, родинного благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, щастя та гарного настрою. Нехай справа, в яку Ви вкладаєте свої сили та душу, досвід та багаж знань приносить натхнення, а Ваша мудрість і невичерпна енергія стануть запорукою нових звершень. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, а професійний досвід буде надійним прикладом для Ваших послідовників у всіх справах в ім’я процвітання та розвитку України.

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: