Вітаємо з ювілеєм дійсного члена (академіка) НАПрН України Антоніну Григоріївну Бобкову!

03.10.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм Бобкову Антоніну Григоріївну, керівника Донецького регіонального наукового центру НАПрН України, дійсного члена (академіка) НАПрН України, головного наукового співробітника Науково-дослідної лабораторії публічної безпеки громад Донецького державного університету внутрішніх справ, професора, доктора юридичних наук, заслуженого юриста України!

Шановна Антоніно Григоріївно, ми цінуємо Ваш досвід, мудрість, доброту і людяність, шануємо як винятково порядну людину. Бажаємо, щоб доля завжди була прихильною до Вас, а зроблене для людей добро повернулося сторицею! Хай кожен день Вашого життя буде багатим на радісні події і повниться добром, теплом, новими здобутками та щастям, а Ваші добрі справи примножують славу і процвітання правничої науки нашої держави, всього українського народу.

Ваше терпіння, відданість і натхнення є хорошим прикладом для майбутнього покоління. Тож нехай Ваша праця буде винагороджена безмежним щастям, міцним здоров’ям, довголіттям, вдячністю і приносить Вам тільки задоволення. Бажаємо Вам добра і гармонії в душі, світлої долі, запалу, енергії, ентузіазму, родинного благополуччя і затишку, поваги і розуміння, щирої підтримки від друзів та колег!

 

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: