Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Зайця Анатолія Павловича!

27.03.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження Зайця Анатолія Павловича, члена-кореспондента НАПрН України, завідувача кафедри загальнотеоретичного правознавства та публічного права Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України!

Шановний Анатолію Павловичу, Ваші високі здобутки – результат щоденної та наполегливої праці. Своїм професіоналізмом, чесністю, відповідальним ставленням до справи та винятковою працьовитістю Ви заслужили глибоку повагу та пошану друзів, однодумців, колег та студентів. Ваш вклад у розвитку правничої освіти, професіоналізм, доброзичливість у взаємовідносинах служать для процвітання та розвитку нашої держави, прикладом для подальшого наслідування.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та благополуччя, творчих злетів, невтомності та нових здобутків у повсякденній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів.

Зичимо, щоб робота приносила Вам радість, усі старання були виправдані вдячністю Ваших колег та учнів. Хай доля збагачує Вас життєвою енергією, натхненням та радістю сьогодення. З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: