Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Євгена Львовича Стрельцова!

18.08.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Стрельцова Євгена Львовича, вченого секретаря Південного регіонального наукового центру НАПрН України, завідувача лабораторії «Інновації у сфері кримінальної юстиції» Національного університету «Одеська юридична академія», члена-кореспондента НАПрН України, професора, доктора юридичних наук, заслуженого діяча науки і техніки України!

Шановний Євгене Львовичу, Ви ніколи не зраджуєте принципам людяності, порядності та чесності. Сумлінною багаторічною працею, доброзичливими стосунками з колегами і студентами Ви заслужили глибоку шану та повагу. А Ваш високий професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток правничої науки, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування. Тож нехай притаманні Вам інтелігентність, виваженість, цілеспрямованість та невичерпна життєва енергія приносять успіхи в науково-педагогічній діяльності, якій Ви сповна віддаєте свої знання, досвід, талант.

Зичимо Вам міцного здоров’я, злагоди та чудового настрою, родинного затишку та мирного неба, успіхів у справах, терпіння і задоволення від повсякденної роботи. Підкорення нових життєвих висот і здійснення усіх заповітних мрій. Нехай життя буде сповнене лише радісними моментами та щасливими днями! І нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом і любов’ю рідних та близьких.

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: