Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Єрмоленка Володимира Михайловича!

18.03.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 60-річчям від дня народження Єрмоленка Володимира Михайловича, завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В. З. Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України, члена-кореспондента НАПрН України, доктора юридичних наук, професора!

Ви – взірець висококваліфікованого науковця та викладача, який своїм прикладом надихає інших, даєте цінний багаж знань молодому поколінню науковців. Ваша відповідальність, працелюбність й відданість улюбленій справі, мудрість і оптимізм викликають велику повагу з боку колег, співробітників та студентів.

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Міцного Вам здоров’я, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань. Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: