Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Шульгу Михайла Васильовича!

07.11.2023

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Шульгу Михайла Васильовича, члена-кореспондента Національної академії правових наук України, професора кафедри земельного та аграрного права Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, доктора юридичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України.

Шановний Михайле Васильовичу, Ваш професіоналізм, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у науково-педагогічній діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства. Нехай справа, в яку Ви вкладаєте свої сили та душу, досвід та багаж знань, приносить натхнення та досягнення, а Ваша мудрість і невичерпна енергія стануть запорукою нових звершень, будуть прикладом для Ваших послідовників у всіх справах в ім’я процвітання та розвитку нашої держави.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, довгих років життя, достатку та благополуччя. Нехай всі дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними подіями, прекрасним самопочуттям й оптимістичним настроєм. З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: