Вітаємо з ювілеєм
члена-кореспондента НАПрН України Головатого Сергія Петровича!

29.05.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження Головатого Сергія Петровича, члена-кореспондента НАПрН України, виконувача обов’язків Голови Конституційного Суду України, доктора юридичних наук, заслуженого юриста України!

Шановний Сергію Петровичу, за Вашими плечима славетний професійний шлях, сповнений сумлінної праці та багаторічного досвіду. Завдяки невтомній праці Вами було багато зроблено на ниві державотворення.

Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, енергійності, невпинного руху вперед до нових звершень. Бажаємо нових перемог і здобутків, невичерпного натхнення й завзяття, наснаги в професійній діяльності та самовідданого виконання службових обов’язків задля процвітання Української держави.

Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів і надійних партнерів, щоб поруч завжди йшли віра й надія, оптимізм і впевненість. Нехай майбутні дороги рясніють добрими справами, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи! Миру й злагоди Вам, Вашим рідним та близьким! З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: