Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Галянтича Миколу Костянтиновича!

02.10.2023

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 60-річчям від дня народження Галянтича Миколу Костянтиновича, члена-кореспондента НАПрН України, завідувача відділу проблем приватного права Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака НАПрН України, доктора юридичних наук, професора!

Ми вдячні Вам за сумлінну працю і щиро зичимо міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба, невпинного руху вперед до нових звершень та здобутків, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Ваш професіоналізм, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дали змогу досягти значних успіхів у науковій діяльності, здобути шану та повагу серед колег-науковців.

Нехай в усіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег, а наукова діяльність неодмінно буде сповнена задоволенням та творчими перемогами і прикладом для Ваших послідовників у всіх справах в ім’я процвітання та розвитку нашої держави. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом і любов’ю рідних та близьких. Здійснення всіх планів та сподівань!

 

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: