Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Фріса Павла Львовича!

06.07.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Фріса Павла Львовича, професора кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, члена-кореспондента НАПрН України, професора, доктора юридичних наук, заслуженого діяча науки і техніки України!

Шановний Павле Львовичу, Ваш високий професіоналізм та відданість справі, знання та досвід, талант і наполегливість дали Вам змогу досягти значних успіхів у Вашій науково-педагогічній діяльності, здобути безмежну шану і повагу серед колег та студентства. Вас знають як видатного науковця, талановитого педагога, інтелігентну, порядну і чуйну людину. Ваш авторитет у колективі високий і непохитний, та, безумовно, заслужений. Вас цінують і поважають студенти, з якими Ви щедро ділитесь знаннями, набутим досвідом і життєвою мудрістю, підтримуючи їх ініціативи.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, плідної праці, нових наукових звершень та добрих справ! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди і непорозуміння. Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: