Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Борисову Валентину Іванівну!

23.11.2023

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм Борисову Валентину Іванівну, члена-кореспондента Національної академії правових наук України, професора кафедри цивільного права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, професора, заслуженого працівника освіти України.

Шановна Валентино Іванівно, Ваші життєва мудрість, уважність, інтелігентність та справедливість стали запорукою поваги серед колег, науковців, співробітників, аспірантів та студентів. Ваш високий професіоналізм, досвід та відданість справі розкрились в невтомній багаторічній діяльності та ознаменувалися багатьма науковими працями, які слугують на благо процвітання наукової та освітянської галузей.

У цей святковий день бажаємо Вам нескінченного потоку енергії, бадьорості духу, відмінного самопочуття, чудового настрою та безліч можливостей для успіху.

Нехай усе вдається, мрії втілюються у життя, а кожен день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями. Миру, доброго здоров’я, гарного настрою, натхнення, наснаги, добробуту, оптимізму, нових звершень у праці на благо України та найшвидшої спільної Перемоги!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: