Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Анатолія Степановича Довгерта!

27.09.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Довгерта Анатолія Степановича, заступника академіка-секретаря відділення цивільно-правових наук НАПрН України, професора кафедри міжнародного приватного права Навчально-наукового інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члена-кореспондента НАПрН України, професора, доктора юридичних наук, заслуженого юриста України!

Шановний Анатолію Степановичу, ми знаємо Вас як видатного українського вченого-дослідника, талановитого педагога, професіонала своєї справи, людину невпинного життєвого оптимізму. Пишаємося тим, що маємо можливість разом з Вами розвивати юридичну науку, реалізовувати креативні ідеї та втілювати актуальні напрацювання. Радіємо Вашим здобуткам та досягненням, цінуємо надійність та відповідальність, працелюбність і відданість справі. Ваш внесок у розвиток правничої освіти та науки України є неоціненним, а мудрість та оптимізм викликають велику повагу з боку колег і студентів.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, плідної праці, нових наукових звершень та добрих справ! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди і непорозуміння. Зичимо побільше хороших днів, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят. Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм.

З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: