Відповідь на відкрите звернення до президії НАПрН України від 17 травня 2023 року

19.05.2023

Шановні члени Національної академії правових наук України та представники наукових установ НАПрН України! Шановна наукова спільното!

17 травня члени Національної академії правових наук України підписали відкрите звернення до президії НАПрН України з вимогою невідкладно скликати чергову сесію загальних зборів Академії до 10 червня. Таке звернення стало реакцією на рішення президії НАПрН України від 14 травня 2023 року щодо скликання чергової сесії загальних зборів НАПрН України.

Для уникнення подальших маніпуляцій і спекулювань на цю тему, з метою відкинути всі звинувачення в підтримці державних зрадників та зважаючи на те, що такі дії вносять розкол та непорозуміння між членами Національної академії правових наук України, знижують її імідж та авторитет, дискредитують керівництво та членів президії НАПрН України, вважаємо за потрібне донести до академічної спільноти реальну ситуацію, а тому публічно оприлюднюємо ці детальні факти засідання президії НАПрН України, яке відбулося 14 травня 2023 року.

Додаток:

Повний текст відповіді членів президії НАПрН України (переглянути)

Поділитися: