Відбулось чергове засідання президії Національної академії правових наук України

24.11.2023

24 листопада 2023 року відбулось чергове засідання президії Національної академії правових наук України. Участь у роботі президії взяли керівництво та члени президії Академії, академіки-секретарі відділень, члени НАПрН України, директори наукових установ, керівники регіональних наукових центрів та структурних підрозділів апарату президії НАПрН України.

На засіданні розглянуто низку важливих питань діяльності Національної академії правових наук України та її структурних підрозділів, зокрема:

1. Заслухано та схвалено наукове повідомлення завідувача відділу авторського права та суміжних прав Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності НАПрН України, доктора юридичних наук, старшого дослідника Штефан А. С. щодо проведення фундаментального наукового дослідження за темою «Інтелектуальна власність в креативних індустріях» в Науково-дослідному інституті інтелектуальної власності НАПрН України;

2. Прийнято рішення про внесення змін до Зведеного тематичного плану фундаментальних наукових досліджень наукових установ Національної академії правових наук України, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету у 2024 році.

Крім того, відбулася презентація колективної монографії «Правнича наука та законодавство України: європейський вектор розвитку в умовах воєнного стану», присвяченої 30-й річниці з дня заснування Національної академії правових наук України.

Поділитися: