Звернення президента Національної академії правових наук України

12.06.2023

Шановні члени Національної академії правових наук України! Шановні науковці наукових установ НАПрН України!

Висловлюю Вам глибоку повагу та щиру вдячність за те, що незважаючи на складні та небезпечні умови, в яких ми всі зараз живемо, Ви знайшли можливість взяти участь у роботі чергової сесії загальних зборів Національної академії правових наук України. Це ще раз підтверджує високий рівень наших корпоративних відносин, відповідальне ставлення до участі у вирішенні нагальних питань життєдіяльності нашої Академії.

Окремі слова вдячності хочу висловити за Вашу підтримку та високу довіру. Кожен Ваш голос – великий аванс, який намагатимусь оправдовувати конкретними справами на посаді президента НАПрН України. Вірю, що в нас із Вами спільна мрія та мета – зміцнити авторитет і посилити роль Академії в житті нашої держави та українського суспільства.

Ціную думку кожного, аргументовану критику та побажання сприймаю як підставу переосмислення та удосконалення функціонування Академії. Попереду у нас багато важкої роботи, але я впевнений, що разом ми впораємося, оскільки Національна академія правових наук України, як флагман вітчизняної правової науки, має відігравати першочергову роль у науково-правовому супроводі всіх напрямів розвитку суспільства, сприяти ефективному впровадженню наукових розробок у державно-правовій сфері, науково-правовому забезпеченні оборони і безпеки держави, адаптації національного законодавства до законодавства Європейського Союзу, захисту довкілля.

У складних умовах сьогодення Академія та її науковці мають ефективно залучатися до вирішення проблем та пошуку відповідей на виклики, що постають перед державою і суспільством. Реалії вимагають консолідації та єдності всіх членів Національної академії правових наук України задля досягнення поставлених цілей, переконливого погляду в майбутнє.

Принагідно хочу висловити слова вдячності керівництву та усьому колективу Київський університет інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» за надану можливість провести збори та за ту безцінну організаційну допомогу, яка була надана при підготовці та дозволила провести загальні збори НАПрН України на високому рівні.

Зичу усім гарного здоров’я, миру, процвітання, творчого натхнення, благополуччя та найшвидшої Перемоги України над ворогом!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З глибокою повагою,
Володимир Журавель
Президент НАПрН України

Поділитися: