Привітання НАПрН України з Різдвом Христовим!

25.12.2023

Шановні Українці!

Від імені Національної академії правових наук України та від себе особисто прийміть найкращі вітання з нагоди світлого Різдва Христового, свята давніх українських звичаїв, які століттями єднали нашу націю, робили міцнішою і сильнішою, свята, яке завжди асоціюється із затишком та родинним теплом.

На жаль, ми вчергове зустрічаємо Різдво у час повномасштабної війни з підступними російськими окупантами та варварами. Вони продовжують атакувати цивільне населення, випускають снаряди по будинкам мирних людей та руйнувати цивільну інфраструктуру, постійно намагаються знищити нас, як націю, вкрасти та спаплюжити нашу історію та культуру.

Однак наші Захисники і Захисниці продовжують невтомно боротися з чи не найбільшим злом сучасності та подарували нам можливість зустріти це свято. Не втомлюємося дякувати воїнам і кожному, хто тримає фронт в зимових окопах та стоїть на сторожі безпеки нашої рідної України.

У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть нашу Україну!

Усім нам – Перемоги та миру на нашій землі!

З повагою,
Президент НАПрН України Володимир Журавель

Поділитися: