Представників НАПрН України включено до складу Конкурсної комісії з відбору на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції

17.10.2023

13 жовтня на позачерговому засіданні Уряду було ухвалено Розпорядження Кабінету Міністрів України № 944-р «Про затвердження складу Конкурсної комісії з відбору на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції».

Членом Конкурсної комісії призначено Оніщенко Наталію Миколаївну, заступника директора Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, академіка-секретаря відділення теорії та історії держави і права НАПрН України, дійсного члена (академіка) НАПрН України, доктора юридичних наук, професора.

Кандидатом на заміну у разі дострокового припинення повноважень призначено Гиляку Олега Сергійовича, начальника Управління стратегічного розвитку Національної академії правових наук України, кандидата юридичних наук, старшого дослідника.

Президія Національної академії правових наук України вітає колег з високим досягненням та бажає плідної роботи на благо України та розвиту української правової науки.

Поділитися: