Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Харитонова Євгена Олеговича!

17.05.2023

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Харитонова Євгена Олеговича, члена-кореспондента НАПрН України, завідувача кафедри цивільного права Національного університету «Одеська юридична академія», професора, доктора юридичних наук, заслуженого діяча і техніки України.

У цей святковий день бажаємо Вам, шановний Євгене Олеговичу, міцного здоров’я, родинного благополуччя, мирного неба та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай Вас супроводжує оптимізм та вдача, а негаразди оминають стороною. Нехай Ваш професійний та життєвий досвід, відповідальне ставлення до справи та цілеспрямованість завжди слугують гарантом успіху в усіх починаннях, а Ваша мудрість і невичерпана енергія стануть запорукою для нових звершень. Професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у науково-педагогічній діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

Щиро зичимо, щоб життя завжди дарувало Вам вірних друзів та надійних партнерів, щоб поруч завжди йшли оптимізм і впевненість, стійкість духу та енергійність. Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, а Ваш професійний досвід, працелюбність та відданість справі й надалі слугують на благо зміцнення та процвітання України.

З повагою,

колектив президії НАПрН України

Поділитися: