Пішов з життя член-кореспондент НАПрН України Володимир Наумович Денисов

14.09.2023

Національна академія правових наук України з глибоким сумом повідомляє, що 14 вересня 2023 року на 86-му році пішов із життя Денисов Володимир Наумович, член-кореспондент Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, видатний український учений та талановитий педагог.

Будучи взірцем наполегливості та працьовитості для своїх колег і студентів, педагогом за покликанням, Володимир Наумович пройшов гідний поваги трудовий шлях. Його творчі сили, енергія, величезний науковий і педагогічний талант завжди були спрямовані на розвиток юридичної освіти та науки, підготовку висококваліфікованих фахівців-юристів та науково-педагогічних кадрів.

Наукові дослідження Володимира Наумовича знайшли відображення у численних монографіях, навчальних посібниках та багатьох інших наукових та методичних працях. Основними напрямками його наукових досліджень були міжнародне право та порівняльне правознавство, проблеми теорії та історії міжнародного права та міжнародної безпеки, міжнародного гуманітарного права, права Європейського Союзу.

Колектив Національної академії правових наук України висловлює щире співчуття рідним та близьким Володимира Наумовича Денисова. Світла пам’ять про нього, як мудрого наставника, відкритого, щирого, працелюбного, талановитого науковця назавжди збережеться в серцях рідних, колег та друзів.

Поділитися: