Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток України в умовах мілітарного впливу: соціально-правові, економічні та екологічні аспекти»

28.03.2023

28 березня науковці Національної академії правових наук України долучилися до роботи міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток України в умовах мілітарного впливу: соціально-правові, економічні та екологічні аспекти».

Співорганізаторами наукового заходу виступили Національна академія наук України, Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова НАН України», Центр перспективних досліджень і співробітництва з прав людини в сфері економіки, Відділення теорії та історії держави і права Національної академії правових наук України, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Ресурсний центр з питань бізнесу та прав людини (Велика Британія) та інші.

Конференція проводилася за підтримки ПРООН в рамках Проєкту «Належна обачність щодо прав людини в глобальних ланцюгах постачання: впровадження Керівних принципів ООН з питань бізнесу та прав людини для справедливого відновлення», що фінансується Урядом Японії.

Участь у роботі конференції взяли директор Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова НАН України», член-кореспондент НАН України та НАПрН України, доктор юридичних наук, професор Устименко В. А., заступниця керівника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Любимова Я. Є., постійний представник програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє, в. о. академіка-секретаря відділення теорії та історії держави і права НАПрН України, дійсний член (академік) НАПрН України, доктор юридичних наук, професор Зайчук О. В., представники Донецького регіонального наукового центру НАПрН України.

Поділитися: