Член-кореспондент НАПрН України Євген Стрельцов став переможцем престижного конкурсу наукових проєктів

10.07.2024

За результатами конкурсу наукових проєктів, який проводився Німецьким офісом академічних обмінів, член-кореспондент НАПрН України, вчений секретар Південного регіонального наукового центру НАПрН України, завідувач лабораторії «Інновації у сфері кримінальної юстиції» Національного університету «Одеська юридична академія», доктор юридичних наук, професор Євген Львович Стрельцов здобув грант для проведення шестимісячного наукового дослідження на тему «Майбутнє України: інноваційна модель правового забезпечення».

Наукове дослідження буде проводитися у період з 1 липня по 31 грудня 2024 року на базі Інституту Східного права в місті Регенсбург, Німеччина. Проєкт має на меті впровадження інновацій у сфері кримінальної юстиції та спрямований на розвиток галузі кримінального процесуального права та його подальшої адаптації з правом Європейського Союзу.

Здобутий грант є свідченням високої оцінки міжнародною науковою спільнотою наукових здобутків представників Національної академії правових наук України, їх важливості та актуальності в сучасних умовах.

Колектив президії НАПрН України щиро вітає члена-кореспондента НАПрН України Євгена Львовича Стрельцова з перемогою в конкурсі і бажає подальших творчих успіхів, невичерпного натхнення задля подальшого розвитку правничої науки.

Поділитися: