Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Миколу Єгоровича Шумила!

12.10.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 75-річчям від дня народження Шумила Миколу Єгоровича, професора кафедри кримінального процесу та криміналістики Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члена-кореспондента НАПрН України, професора, доктора юридичних наук, заслуженого діяча науки і техніки України!

Шановний Миколо Єгоровичу, Ви – взірець висококваліфікованого викладача, який своїм прикладом може направити на правильний шлях, дати цінний багаж знань і бажання продовжувати вивчати науки. Ваш професіоналізм, послідовна та наполеглива праця є вагомим внеском у розвиток юридичної освіти. Знання своєї справи, відданість їй, висока освіченість і культура, а також прекрасні людські якості є Вашим безцінним надбанням та запорукою успіху, авторитету й шани серед колег-однодумців, професорсько-викладацького складу та студентства.

Висловлюємо найкращі побажання, глибоку повагу і зичимо міцного здоров’я, здійснення усіх задумів та мрій, легкого підкорення нових вершин і нехай поруч завжди будуть надійні друзі! Нехай завжди й в усьому Вас супроводжують удача, а вірними супутниками долі будуть непохитна воля та оптимізм.

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

 

Поділитися: