Вітаємо з ювілеєм члена-кореспондента НАПрН України Вячеслава Олексійовича Рум’янцева!

12.09.2024

Президія Національної академії правових наук України щиро вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження Рум’янцева Вячеслава Олексійовича, професора кафедри історії держави і права України і зарубіжних країн Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, члена-кореспондента НАПрН України, професора, доктора юридичних наук, відмінника освіти!

Шановний Вячеславе Олексійовичу, Ваш життєвий шлях – це шлях цілеспрямованої людини, талановитого вченого та високопрофесійного педагога, який передусім цінує людську гідність, чесну працю та професіоналізм. Безмежна відданість справі, талант, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у науково-педагогічній діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства. Впевнені, що Ваш досвід, знання та прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток правничої науки в Україні й надалі.

У цей святковий день щиро зичимо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, мирного неба над головою, щастя та гарного настрою. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, а професійний досвід буде надійним прикладом для Ваших учнів у всіх справах. Нехай Вас підтримують однодумці, друзі та близькі люди, життя наповнюється лише приємними звістками, щасливими посмішками і добрими людьми.

З ювілеєм!

З повагою,
колектив президії
Національної академії правових наук України

Поділитися: