Привітання Національної академії правових наук України з Днем Конституції України!

28.06.2024

Шановні Українці!

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний Закон нашої держави – Конституцію України, головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, що стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Сьогодні, третій рік поспіль, ми відзначаємо річницю прийняття Конституції України в умовах повномасштабної війни, коли російський агресор посягнув на суверенітет та державну цілісність України, на наші державні символи, нашу мову, на право навчатися, працювати і просто жити.

Наші Захисники та Захисниці, які боронять українську землю, мужньо відстоюють усі державні цінності, відважно захищають наше конституційне право бути вільними і незалежними та жити у суверенній, демократичній, соціальній, правовій Україні.

Хочу побажати міцного здоров’я, наснаги, родинного добробуту, щастя, благополуччя та впевненості у майбутньому. Бажаю успіхів і плідної праці на благо Українського народу. Перемоги, миру та щастя на нашій вільній та незалежній Українській землі!

Зі святом! Слава Україні!

З глибокою повагою,
Володимир Журавель, президент НАПрН України

Поділитися: